UDLEJNING

Det giver god mening at leje det udstyr du ikke bruger til dagligt. Mange typer håndværktøj kommer kun sjældent i brug, og der er derfor en bedre økonomi i at leje i stedet for at købe.

Reservering

Hvis du ved at du får brug for udstyret i en bestemt uge eller lign. er det en god ide at reservere i god tid. Så er du sikker på det er til rådighed når du har brug for det.

Anvendelse af udlejnings udstyr sker på eget ansvar. Kræver værktøjet brug af sikkerhedsudstyr, er det lejers ansvar at reglerne følges. Alt udstyr skal rengøres efter brug. Alt kan lejes på dagsbasis eller for længere perioder.

Kontakt os via mail:chefen@peterslyst.com eller via 40 36 41 42 for at aftale nærmere.

fræser

FRÆSER

Lej denne fræser til haven. Den er rigtig let at køre med. Selvtrækket gør det til en leg at fræse hele haven. 3 gear og vendegear. Fræser i 60 cm brede.

500kr/dag + moms.

fræser

MOTORSAV

Motorsav/kædesav til arbejde i have og skov. Motorsav udlejes til sankning, skovning, opskæring af brænde, eller til træfældning i haven.

Instruktion gives ved udlevering.

Anvend sikkerhedsudstyr og følg sikkerheds vejledningen.

240kr/dag + moms og incl. kæde.

fræser

STILLADS

Aluminiums stillads. Praktisk og håndterbart stillads der kan opstilles af en person.

Stilladset skal afdækkes ved malerarbejde og lign. opgave. Manglende rengøring takseres med aftalt pris.

Slå maskine til græs

SLÅMASKINE

En effektiv hjælper der slår alt græs og ukrudt i 75 cm bredde. Kan slå i højde mellem 1 og 12 cm. Tager nemt kraftigt ukrudt der er 70-90 cm højt.

500kr/dag + moms

Af-fugter til udtørring af bygninger efter vandskade

AFFUGTER

Affugter til udtørring af bygninger efter vandskade - med timetæller. Vandopsamling i beholder med mulighed for tilslutning af afløbsslange.
Affugt: 46 liter i døgnet. Kan affugte rum op til 130kvm.

Godkendt til brug i forsikringssager.

150kr/dag + moms

X